No sé si us hi heu passat mai, però ja fa temps que una noia de Lleida porta un blog d’allò més curiós: elcarrilbici.wordpress.com . Es tracta d’un interessant blog pels drets de totes que reclama que no només les bicicletes tradicionals, sinó també els camions, els busos, els cotxes, les padrines i fins i tot els japonesos tenen dret a sentir-se bicicletes. Per demostrar-ho, penja fotografies d’aquests col·lectius oprimits practicant la propaganda pel fet. Així doncs, en la més pura tradició àcrata, cotxes com aquests reclamen el seu dret a ser bicis, i no cotxes:

Alguns elements eixelebrats fins i tot aixequen barricades de contenidors, com si fossin estudiants de Barna tallant la Diagonal:

Comportaments, és clar, que des del seny i la moderació no podem menys que condemnar. Amvaparà!

(Visited 60 times, 1 visits today)