El carril bici del Carrer del Bisbe Irurita, que acaba a La Rambla de La Mercè, davant de l’Unipreus, té un final força perillós.

Com podeu observar a les imatges, el carril bici acaba de cop al mig del carril en sentit contrari per a la resta de vehicles i molt a prop de la intersecció, en un punt on els vehicles venen en sentit contrari. A més a més hi ha un panell publicitari que pot dificultar una mica la visió.

El cas és que si circules en bici per aquest carril, quan s’acaba no saps ben bé què has de fer i cap on has d’anar, perquè no és gens intuïtiu, i et quedes al mig de tot amb el perill que suposa.

Esperem que l’ajuntament solucioni aquest final tan brusc d’alguna manera.

Ara bé, algunes fonts secretes que tenim ens han informat que per a l’escena de la pel·lícula d’ET en què el nens s’enlairen amb les bicicletes, van escollir aquest punt per a practicar, ja que, o voles per collons per arribar a l’altre carril bici o estàs perdut!

 

final_perillosfinal_perillos2

Font imatges: Google Street View

(Visited 258 times, 1 visits today)