Entre setmana estudio a Barcelona, i els caps de setmana que pujo a Lleida, quan arribo els divendres a la tarda, de camí cap a casa passo pel carrer Ramón y Cajal, on hi ha el ja conegut carril “multi-ús” o zona de càrrega i descàrrega, perquè com a carril bici no s’utilitza massa…

Doncs bé, el cas és que ja fa molt de temps que s’ha convertit en tradició trobar-me cotxes estacionats sobre el carril bici. El més divertit, per no plorar, és que en una de les imatges hi ha un lloc per aparcar just al costat. Per a explicar aquest comportament sociològic sorprenent plantejo diversos hipòtesis:

a) aparco allí perquè faig el que em surt dels ous i m’importa una merda el carril.

b) sóc tonto i no sé posar la marxa enrera per aparcar al forat que hi ha entre els dos cotxes.

c) el carril bici emet feromones que atrauen els cotxes.

Ja farem l’estudi…

IMG-20160205-WA0010 IMG-20160205-WA0012

(Visited 150 times, 1 visits today)