El carril bici del Carrer Lluís Companys, possiblement el tram més curt de Lleida, és de dos sentits de circulació. En canvi, el de Rambla d’Aragó és d’un sol sentit.

Doncs bé, fins aquí, us preguntareu què hi ha d’estrany en el que estic dient, deixant de banda si aquests dos carrils bici estan ben fets o no.

El que fa gràcia és que el carril bici de Lluís Companys, bidireccional, està enllaçat amb l’altre, unidireccional, com es pot observar a les imatges:

carrilbici_lluiscompanys

Imatge on es pot observar la unió entre els dos carrils bici, amb un fanal al mig per a estar ben il·luminats a la nit (pensen en tot!)

Imatge de l'inici del carril bici bidireccional del C/ Lluís Companys, a l'alçada de la Pl. de l'Escoxador.

Imatge de l’inici del carril bici bidireccional del C/ Lluís Companys, a l’alçada de la Pl. de l’Escoxador.

Aleshores, quan et trobes que no pots continuar perquè el carril bici de Rambla d’Aragó és d’un sol sentit, i tu volies continuar amunt per la rambla, pots actuar de diverses maneres, en funció del que cregui convenient cadascú:

a) Mode “a veure si cola”: circular marxa endarrere cap amunt, i així ja no vas en contrasentit.

b) Mode “estalviar-se el gimnàs”: fer mitja volta, anar cap a Gran Passeig de Ronda, pujar, agafar el C/ Ramón i Cajal, arribar a Rambla d’Aragó i continuar cap amunt.

c) Mode desesperació: baixes de la bici i puges a peu per la vorera.

d) Mode somiatruites: acampes en aquest punt esperant que algun dia l’ajuntament faci alguna cosa i puguis continuar cap amunt en bici.

e) Mode “la culpa és de l’alcalde”: si les ratlles et dirigeixen allí, puges pedalant i aspavil!!

f) Mode “patrimoni de la humanitat”: aquesta inventiva i originalitat s’ha de preservar del pas del temps, per tant, cal demanar que ho declarin Patrimoni de la Humanitat! Això fa ombra a la Seu Vella, per favor!

g) Mode “la culpa és de l’alcade 2”: a les properes eleccions municipals pensa dos vegades abans de…

h) Mode “la part positiva de les coses”: amb una mica de sort vindrà en Peyu de l’APM? a fer la secció “Ole tu” i sortirem a TV3 per alguna cosa que no siguin pomes o cargols!

En fi… salut i pedals!

 

(Visited 238 times, 1 visits today)