Nota: republico aquesta entrada perquè m’he adonat que, quan vam fer la migració del web, se li van caure totes les fotos. Gaudiu, doncs, d’aquestes imatges tan esplèndides. Salut i pedals!

IMG_0642
Iniciem aquí una secció sobre rutes cicloturistes per Lleida. La primera que us proposarem va de Lleida a l’embassament de Santa Anna. És una ruta de dificultat moderada, ja que, a diferència d’altres que explicarem més endavant, no està senyalitzada. Buscant per la xarxa podeu trobar tracks del wikiloc com ara aquest. Pels que, com jo, no en sou afeccionats, la ruta és ben senzilla, si bé us caldrà potser improvisar: es tracta de seguir el Canal de Pinyana a contracorrent. Passat Alfarràs, us haureu de desviar a la dreta fins a Ivars de Noguera. Allà haureu de preguntar per la pista que puja fins l’embassament. De ben segur que unes imatges us animaran a fer aquest camí que, en el nostre cas, ens va dur fins a Boix, un poble abandonat. I aquí ens podeu veure, ben relaxats en aquest spa gegant que dóna l’aigua a Lleida.

Camera 360

La veritat és que el viatge no va ser fàcil. Feia molta calor, aquell dia, i ens aturàvem tot sovint a remullar-nos. Un cop passat Alfarràs, on vam parar a prendre un bon gelat, ens vam dirigir com deia, a Ivars de Noguera, que és aquest poble que podeu veure a la foto:

Ivars de Noguera
A partir d’aquí, i sempre pujant per una pista forestal, vam superar el desnivell que hi ha fins l’embassament. Un cop a dalt ens vam dirigir a Boix, un poblet abandonat on vam decidir de pernoctar. Heus aquí el camí:

IMG_0646

Heus aquí una de les cases del poble:

I heus aquí l’embassament, tant bell de dia:

Camera 360

Com, sobretot, de nit:

Camera 360

(Visited 303 times, 1 visits today)