PAERIAFa un parell de mesos, des d’enbiciperlleida.cat vam convidar els grups municipals amb representació a la Paeria perquè presentessin les seves propostes pel que fa a la mobilitat urbana. Pròximament publicarem les primeres respostes. Aquesta és la carta que els vam enviar:

Benvolguts responsables dels grups polítics amb representació a La Paeria,

suposem que ja coneixeu el nostre web: enbiciperlleida.cat . Molta gent ens pregunta per la posició dels grups polítics de La Paeria en relació amb les nostres propostes. És per aquest motiu que hem decidit d’oferir a tots els grups l’oportunitat de presentar les seves propostes en matèria de mobilitat. Preferim que expliqueu la vostra visió de la mobilitat en general, més que les propostes específiques en matèria de bicicleta, perquè d’aquesta manera ens serà més fàcil als ciutadans d’apropar-nos a les diferents maneres de concebre la ciutat. Al capdavall, les polítiques de mobilitat estan sempre lligades a una idea general de la ciutat que volem.
Si us agrada la proposta, ens podeu enviar un text que serà penjat sense cap canvi a enbiciperlleida.cat . No comentarem cap text. Hi posarem el logo del partit i, si voleu incloure-hi alguna altra imatge, us preguem que ens l’envieu. Us agraïrem que, en la mesura del possible, feu referència a situacions, problemes i propostes concretes, amb noms de places i carrers. 
Ens agradaria publicar un article per setmana a partir de l’1 d’abril. Publicarem els textos per estricte ordre d’arribada. Això sí, deixarem una setmana entre text i text.
Us preguem, doncs, que tingueu l’amabilitat de confirmar si voleu participar o no en aquesta proposta. Creiem que és una oportunitat de donar a conèixer les vostres propostes als nostres lectors.
Cordialment,
L’equip d’enbiciperlleida.cat 
(Visited 97 times, 1 visits today)