Rambla Ferran bloquejada per repsol

Repsol ha tingut la brillant idea de netejar la seva imatge ocupant i obstruint tota l’amplada de Rambla de Ferran amb un camió, una furgoneta i una enorme construcció temporal. Parlem de la part central, és clar, no de la calçada. A qui li importa que s’impedeixi el pas dels qui caminen? (I dels qui van en bici, que també està permès).

Benvinguts al Repsol Racing Tour, un fantàstic bloqueig en el que podràs aprendre valors tan importants com la competitivitat a l’estar al volant d’un vehicle perillós i fer-hi curses, ara ja al cor de la nostra ciutat!

Repsol ocupació Rambla Ferran

Una idea lamentable, Repsol​. Quant fum tòxic heu hagut de respirar per arribar a pensar que és una bona manera de netejar la nefasta imatge que us heu llaurat?
No convé oblidar que aquesta gran iniciativa no hauria estat possible sense La Paeria – Ajuntament de Lleida​. Moltes gràcies i enhorabona per tan bona gestió de l’espai públic.

Bloqueig absolut del pasNo hi ha suficient espai per a cotxes a R.F., en volen més

(Visited 104 times, 1 visits today)