happy birthday

Sí, com ho sentiu! Fem sis mesets, ja! I qui ho diria, oi? En aquest temps ens han passat un munt de coses, hem conegut gent nova i molt bona, hem après, ens hem equivocat i ens ho hem passat molt i molt bé.

De vegades, algú que ens coneix i sap que anem en bicicleta ens comenta: “Saps que m’han recomanat un blog molt bo sobre bicicletes a Lleida? T’hi hauries de subscriure!”, i nosaltres, naturalment, no li diem que en som els administradors fins al cap d’una bona estona.

També ens hem unit al grup del BACC de Lleida per tal de poder fer més bona feina junts. És per això que ara, en totes les nostres intervencions públiques, ens anomenem En bici per Lleida – BACC. En el futur és gairebé segur que el nom del lloc, i potser també l’adreça, canviaran. No patiu pas, però, que ja us avisarem.

Per celebrar aquest mig any amb vosaltres, us deixem aquí una sel·lecció d’articles (i un enllaç) que usem per respondre a aquestes preguntes que sempre ens fa la gent. Gaudiu-ne!

bike-love

(Visited 87 times, 1 visits today)