Distància: 36,5 km

Dificultat: Moderada

L’aiguabarreig del Segre i la Noguera Ribagorçana és una zona humida d’unes 148 ha. El Segre rep les aigües de la Noguera Ribagorçana pel marge dret i les del riu Corb per l’esquerre. Es tracta d’un indret de boscos de ribera i hàbitats aquàtics que fa goig de visitar. Hi podem trobar molts salzes, àlbers i verns; pel que fa a la fauna, hi destaquen ocells com l’agró roig, l’oriol, el blauet, el corriol petit, el martinet de nit i el teixidor.

Aiguabarreig dels rius Segre i Noguera-Ribagorçana

Aiguabarreig dels rius Segre i Noguera-Ribagorçana

Es tracta de la ruta 2 del centre BTT. Per veure el mapa de les rutes feu clic aquí. Per obtenir el llibret amb les indicacions, feu clic aquí. Com podeu veure, la ruta passa primer per Alcoletge (ja vam explicar com arribar-hi en la ruta al Tossal dels morts), puja fins a Vilanova de la Barca i, finalment, creua el riu pel pont i ens mena a Corbins. Des d’allà ens torna a dur a Lleida.

Aiguabarreig dels rius Segre i Corb

Aiguabarreig dels rius Segre i Corb

(Visited 227 times, 1 visits today)