Ja fa massa dies que els Camps Elisis estan completament barrats d’extrem a extrem per la fira Municipàlia (d’equipaments municipals), que no és de cap interès per al comú dels lleidatans.
Això és un atac a la mobilitat saludable, sostenible i segura i en concret a totes les persones que cada dia es desplacen a través dels Camps Elisis. No és casualitat que es faci als Camps Elisis, doncs és un lloc on es destorba a les persones i no als vehicles motoritzats.
A part de la mobilitat, també destorba a les qui simplement van als Camps a passar una estona per gaudir d’un dels pocs llocs de la ciutat sense soroll ni fum.

Els Camps Elisis, un altre cop tancats

Els Camps Elisis, altre cop tancats

Al cap i a la fi, els vehicles motoritzats segueixen sent la prioritat absoluta de l’actual govern de la Paeria, i dificultar-ne l’ús és l’última de les seves opcions. Però amb la mobilitat saludable, sostenible i segura no en tenen cap de mirament.
Per a que ens entenguem, el que porten dies, i encara en queden uns quants, fent als Camps Elisis seria l’equivalent a tallar el trànsit de vehicles motoritzats a la Rambla d’Aragó durant una setmana. Impensable, oi?

Si normalment passes per aquí, t'hauries de plantejar l'alternativa que posen fàcil: el cotxe

Si normalment passes per aquí, t’hauries de plantejar l’alternativa que posen fàcil: el cotxe

Per a properes edicions proposo que es faci a la fallida “Copa d’or” o a la calçada de Rambla d’Aragó mateix (això sí, deixant un carril lliure per a la circulació amb bici, que el “carril bici” que hi van embotir és molt perillós. Prou atacs a la mobilitat saludable, sostenible i segura.

(Visited 69 times, 1 visits today)