Senyor Paer en cap,

vol que els conductors de cotxe deixin de queixar-se de la gent que va en bici? Vol deixar de sentir les protestes dels vianants, que es queixen de que els envaïm la vorera? Vol oblidar-se dels seus amics de twitter, que no callen amb les irregularitats del carril bici? No pateixi! Tinc la sol·lució! Omplir Lleida de zip bikes. De bicicletes cremallera. Tindríem una ciutat… de fàbula!

zip bike

Jo hi he anat, i no és gens difícil. Entre els avantatges: les cigonyes tindrien un altre lloc a on posar-se, i ja no ens caldria pujar les més de dues-centes escales del campanar de la Seu per veure Lleida des de dalt. I, no ho oblidem, ens estalviaríem una pasta en cambres i cobertes. I ah, me n’oblidava, també hi ha bicicletes cremallera reclinades:

Aquí ho deixo. Espero que, de cara a les properes eleccions, consideri la meva proposta.

Cordialment,

Ignacio

(Visited 53 times, 1 visits today)